Hvordan Reparerer Man MP4 Videofil?

  • - Det bedst egnede værktøj til at rette uafspillelige eller korrupte MP4-videoer

  • - Fungerer også andre videofilformater som MOV, M4V, DIVX, XVID, AVI osv.

  • - Fås i separate versioner til Windows og Mac OSX

  • - Genskaber en sund MP4 med anvendelse af en øjeblikkelig scanningsmekanisme

  • - Reparer mediefiler uden at ændre den oprindelige struktur og kvalitety

 


MP4 er faktisk en container, der bruges til at indeholde videoindholdet. Tidligere blev MPEG-1 brugt til standardvideoer og lydbånd efterfølgende, MPEG-2 & MPEG-3 kom, som var langt mere avanceret end den ældre version. Den seneste version, der bruges til at holde komprimerede data og transmission, er MPEG-4 (som også er kendt som MP4). Disse blev alle udviklet og lanceret af Flydende ekspertgruppe. I dette format gemmes videoer i en dekodet sekvens af bevægelige billeder og synkroniserede lydbånd. MP4-filerne gemmes med filtypen .mp4.

Fejl i afspilning af MP4-videoer

Der er et stort antal grunde, der forårsager problemer i afspilning af MP4-videoer. Nogle ondsindede trusler som - Malware, Trojan, Virus osv. Kan ødelægge headerafsnittet i MP4-filerne, hvilket forårsager utilgængelige filer. Reparere MP4 videofil.Alligevel kan en pludselig lukning af medieafspillerapplikationen også resultere i det samme.

Den Video reparationsværktøjer er designet til Macintosh løser mediefiler med det samme inden for få minutter. Reparer MP4 videofil.Denne applikation er nem at bruge og i stand til at reparere MPEG-videofiler, der blev ødelagt under ethvert scenarie. Selv du kan også bruge dette kraftfulde værktøj til at reparere MOV-videooverskriften.

Trin til reparation MP4 videofil korrupt


Trin 1: Få reparations-MP4-videofilsoftwaren installeret i dit Windows OS-system. Browse gennem placeringen af MP4-filen på dit system og ramt på “Repair” hovedskærm.

Repair MP4 Video - Main Screen

Figur 1: Hovedskærm

Trin 2: Lad programmet afslutte scanningen (det tager et stykke tid)

Repair MP4 Video - Repair Process Screen

Figur 2: Reparationsskærm

Trin 3: Når filen er repareret, kan du “Preview” det reparerede filindhold.

Repair MP4 Video - Preview Screen

Figur 3: Preview-skærm

Trin 4: Endelig beder værktøjet dig om at gemme den reparerede fil på et sikkert opbevaringssted

Repair MP4 Video - Save Screen

Figur 4: Gem skærm

Bemærk: Forsøg ikke at åbne og lukke MPEG-4 gentagne gange ved hjælp af den digitale afspiller. Hvis du vil reparere MP4, skal du bare holde den inaktiv, så mere korruption i filen kunne undgås.